Wenen 45 - 2470 Retie Lander Verwaest: 0472 70 96 58

Stoeterij

Van't Vossenhof

Nieuws

Pretty Boy van de Molenberg is klaar voor het dekseizoen!

maandag, 20 mei, 2019 - 10:25

Is he pretty, or is he pretty?!

Pretty Boy van de Molenberg is helemaal klaar voor zijn eerste dekseizoen! Deze zwarte parel is goedgekeurd bij Studbook Zangersheide en een zoon van Balou Du Rouet. Zijn moeder is Malinda Van 't Merelsnest, de volle zus van Glasgow Van 't Merelsnest (1.60 level). De grootmoeder van Pretty Boy van de Molenberg is Wendelina Van 't Merelsnest. Zij is de volle zus van Olympisch Kamioen Sapphire van McLain Ward. Uit deze moederlijn komen talrijke internationale springpaarden en goedgekeurde dekhengsten zoals Edjaz Van 't Merelsnest (1.50 level + goedgekeurde dekhengst), Glasgow Van 't Merelsnest (1.60 level + goedgekeurde dekhengst), Sapphire (1.60 level + 2x Olympisch Goud winnaar), Quarco Van 't Merelsnest (1.60 level),...

Pretty Boy van de Molenberg is vers beschikbaar voor het dekseizoen 2019:

  • €200 voorschot & €450 bij 45 dagen dracht (excl. BTW)
  • Voor 9u besteld is dezelfde dag geleverd
  • Bestellingen: +32 472 70 96 58 (Lander Verwaest)

 

Tweede manche hengstencompetitie Opglabbeek

maandag, 11 februari, 2019 - 13:15

Ook tijdens de tweede manche van de hengstencompetitie in Opglabbeek sprong Amadeo Van 't Vossenhof Z (Asca Z X Carthago Z X Libero H) weer een foutloze ronde bij de 6 jarige hengsten!

Onze 4 jarige hengst Pretty Boy vd Molenberg (Balou Du Rouet X Nabab de Reve X Darco) kon jammer genoeg niet deelnemen vanwege een blessure. 

 

 

Eerste manche hengstencompetitie in Lier

maandag, 21 januari, 2019 - 11:50

Tijdens de eerste manche van de hengstencompetitie in Lier sprong Amadeo Van 't Vossenhof Z (Asca Z X Carthago Z X Libero H) weer de pannen van het dak bij de 6 jarige hengsten!

Ook Pretty Boy vd Molenberg (Balou du Rouet X Nabab de Reve X Darco) mocht zijn eerste officiële parcours springen bij de 4 jarige hengsten. 

Meer info over Amadeo Van 't Vossenhof Z: KLIK HIER.

Meer info over Pretty Boy vd Molenberg: KLIK HIER.

 

Goedgekeurde dekhengst: Pretty Boy vd Molenberg!

maandag, 1 oktober, 2018 - 11:09

Pretty Boy van de Molenberg, een zwarte parel die menig fokker's hart sneller doet slaan, is goedgekeurd als dekhengst bij Studbook Zangersheide!

Wij zijn ontzettend trots op deze jonge en veelbelovende hengst. Pretty Boy van de Molenberg (Balou du Rouet X Nabab de Reve X Darco) wordt momenteel zadelmak gemaakt en klaargestoomd voor de sport.

Voor meer informatie over Pretty Boy van de Molenberg, KLIK HIER.

Z-Festival 2018

woensdag, 1 augustus, 2018 - 11:54

Stoeterij Van 't Vossenhof was ook dit jaar aanwezig op het Z-Festival van 26-29 juli 2018. Wederom hebben onze veulens het fantastisch gedaan!

  • A Special Kiss Van 't Vossenhof Z (Asca Z X Le Tot de Semilly X Caletto I) behaalde een plekje in de finale en eindigde op een welverdiende 5e plaats.
  • Cool Kid Van 't Vossenhof Z (Comilfo Plus Z X Quasimodo Z X Saygon) wist ook een plaats in de finale te bemachtigen en eindigde op de 7e plaats. 
  • Coco di Loma Van 't Vossenhof Z (Comilfo Plus Z X Carthago Z X Libero H) wist net als zijn voorgangers ook de finale te bemachtigen en eindigde ook op een mooie 7e plaats.
  • Adoree Van 't Vossenhof Z (Amadeo Van 't Vossenhof Z X Lord Z X For Pleasure) behaalde jammer genoeg geen finaleplaats maar eindigde toch met een welverdiende 15e plaats.

Voor Stoeterij Van 't Vossenhof was het weer een geslaagde editie met 3 van de 4 veulens in de finale. Op naar volgend jaar!

Pagina's